среда, 19. фебруар 2014.

      Da li vam je dosta čekanja da dobijete posao? Ili radite za minimalac pomažući nekom drugom da ostvari svoj san? Ako je tako vreme je da uzmete stvari u svoje ruke i promenite svoj život! Iskustvo vam nije potrebno jer dolaskom u naš tim dobijate našu pomoć i naše znanje potpuno besplatno! Bez ikakvog finansijskog ulaganja, sve što vam treba je samo malo vremena.

priključite se
                                 VISE O SFI KOMPANIJI

     SFI je kompanija koja već 16 godina uspešno posluje na internetu. Sa preko milion registrovanih filijala u 190 zemalja sveta ima jednu od najvećih mreža saradnika i klijenata.

     Poslovanje u SFI je vrlo lako i zabavno, ali na samom početku morate posvetiti vreme i proučiti sve mogućnosti koje vam kompanija nudi.


        U SFI-u postoji nekoliko načina zarade:
-uključivanjem novih saradnika u posao(iz bilo
koje zemlje širom sveta) stvoriti tim,
-promovisanje i prodaja proizvoda sa TripleClicks-a,                                   
-otvaranje sopstvene prodavnice ukoliko imate neke svoje proizvode koje želite prodavati,
-dovodjenje prodavaca, tzv. ECA, koji će svoje proizvode prodavati preko TripleCliks-a...


priključite se


                                            O PODRŠCI

      Ukoliko se plašite da nemate dovoljno znanja ili iskustva da nam se pridružite vreme je da vas uverim u suprotno. Naime, u SFI-u su dobrodošli svi! Nema nikakvih preduslova, nisu bitne vaše godine, stručna sprema, radno iskustvo, čak ni znanje engleskog jezika nije preduslov. Iako je kompanija internacionalnog karaktera sva literatura i vaš nalog se mogu pratiti i na srpskom jeziku. Osim toga, imate retku priliku da se pridružite timu za podršku koji je odličan i
stoji vam na raspolaganju gotovo 24h dnevno.
Zatim postoji domaći forum, radna grupa na 
facebooku, organizovani webinari i još mnogo toga što će vas na veoma jednostavan način   uvesti u svet internet marketinga. Ako imate još nedoumica slobodno me kontaktirajte na: dusicajovcic@gmail.com . 
Ili se registrujte klikom na polje ispod, dodjite da zajedno izgradimo uspešan tim, da se družimo, da radimo i zaradimo. S nestrpljenjem vas očekuje moja poruka dobrodošlice, ne propustite da je pročitate :D

                           priključi se

                                                                              

Нема коментара:

Постави коментар